Informatie voor de watersporter

Open Werfdagen 2013 bij De Scheepsbouwers Maritiem tonen de Stevenvlet 1440, de houten of hydraulische spudpaal en de nieuwe SBM All Waters 35

PERSBERICHT
scheepsbouwers_SBMallwatersWerkendam – De Scheepsbouwers Maritiem in Werkendam houdt Open Werfdagen op vrijdag 4 oktober en zaterdag 5 oktober, welke in het teken staan van vernieuwing, verbetering en vooruitstrevend. De nieuwe modellijn SBM All Waters 35, ontworpen door AR Design, wordt geïntroduceerd. De modellijn is een geheel nieuw concept. “Het jacht is uniek in zijn afmetingen, heeft een modern design en wordt gepresenteerd in 2 uitvoeringen met 3 interieurstijlen” aldus De Scheepsbouwers.
Ook wordt bijzondere aandacht besteedt aan innovatieve producten die, in de in aanbouw zijnde SBM Stevenvlet 1440, worden toegepast. Dit gebeurt op het demoplein waar leveranciers de producten aan de bezoeker demonstreren. In de haven liggen diverse typen jachten ter bezichtiging, waaronder ook jachten uitgerust met een spudpaal (zowel houten als hydraulisch). Alles wat met ‘spudden’ te maken heeft wordt getoond en verteld door de jachteigenaars zelf, ook zijn er proefvaarten om het gemak van de spudpaal te ervaren. In aanwezigheid van de opdrachtgever en ontwerper vindt de start bouw plaats van de Lemsteraak 12.25, een recent ontvangen nieuwbouworder.
De Open Werfdagen vinden plaats op het Steurgat 3b in Werkendam op vrijdag 4 okt van 10:00 uur – 20:00 uur en op zaterdag 5 okt van 10:00 uur – 17:00 uur.
Meer informatie www.descheepsbouwers.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht