windverwachting

Pedro-Boat in Groningen: 'Onze veilige winterstalling biedt het gemak van alle mogelijkheden'

PERSBERICHT
pedro2_winterZuidbroek (Groningen) – De Groninger scheepswerf Pedro-Boat heeft het afgelopen jaar veel geïnvesteerd in het leren kennen van de klant. Diverse onderzoeken hebben de wensen van de bootbezitters omtrent winterstalling helder in kaart gezet. En wat blijkt? De gemiddelde bootbezitter wil na een seizoen varen zo min mogelijk ‘gedoe’.
Norbert Lodewijks (verantwoordelijk voor de winterstalling): “De klant heeft te kennen gegeven dat alles draait om gemak. De vaarder wil geen eigen werkzaamheden hebben aan het einde van het vaarseizoen. Hij wil de sleutels van de boot aan ons overhandigen om ze vervolgens volgend jaar bij aanvang vaarseizoen 2015 weer in ontvangst te nemen. Het gehele traject daartussen wil de klant uit handen geven!”
Bij Pedro bieden ze daarom een allround pakket voor de winterstalling. Er zijn bijvoorbeeld booteigenaren, die hebben aangegeven de boot niet naar de werf te willen varen maar de sleutels te willen overhandigen bij de ligplaats. De boot wordt dan opgehaald, en eventueel in het voorjaar weer gebracht, door de eigen transportservice van de werf. De service betreft zowel transport over de weg als door het water, al naar gelang uw wensen.
Lodewijks: “De klant heeft het afgelopen jaar heel duidelijk aangegeven dat het niet gebaat is bij vijf verschillende rekeningen, vandaar dat wij hebben gekozen voor een all-in prijs. De prijs is inclusief in en uit het water kranen (tot 35 ton) van het schip. Als het schip er uit wordt gehaald, wordt het door middel van een professionele hogedrukspuit gereinigd. Hierdoor wordt alle aangroei, zoals algen en mossels, verwijdert. Het schip zal op een solide bok worden geplaatst. In het voorjaar zullen wij de boot afgewerkt (eventuele reparaties) en schoon opleveren volgens de afgesproken datum, zodat u zorgeloos aan uw vaarseizoen kunt beginnen. Kortom, een vaste prijs zonder vervelende extra rekeningen achteraf zoals intern transport of bokhuur”.
Steeds meer bootbezitters lijken zich ervan bewust dat elk seizoen goed afgesloten dient te worden om zo het vaargenot te blijven garanderen. Pedro speelt daarop in door bij reparaties een korting te verstrekken op de winterstalling. De korting loopt op naarmate er meer werkzaamheden verricht worden.
Het bedrijf kreeg enerzijds veel verzoeken om zelf te mogen klussen aan de boot in stalling en anderzijds veelal het verzoek om in de hal geen eigen werkzaamheden toe te staan. Dit in verband met overlast in de vorm van stof en schade. Vandaar dat het in de stallingshal niet is toegestaan om te klussen aan het schip, maar er wel een speciale loods (inclusief stroom en verwarming) beschikbaar is gesteld die gehuurd kan worden door de klussende bootbezitters. Eigenaren kunnen hun schip stallen in de bovengenoemde geïsoleerde hal, op de wal of in de Pedro-haven.
Meer informatie www.pedro-boat.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X