Informatie voor de watersporter

Princess Yachts toont naast bekende V42 nieuwe modellen Princess 64 en 72 Motor yacht op HISWA te Water 2011

PERSBERICHT
Heusden – Princess Yachts Benelux bv neemt dit jaar met maar liefst drie schepen, waarvan twee noviteiten op de Nederlandse markt, deel aan de Hiswa te Water 2011. De bekende watersport beurs vind plaats van 6 tot en met 11 september 2011 in de Marina Seaport in IJmuiden. Op stand B32 meert Princess Yachts af met een: Princess 64, 72 Motor Yacht en een V42.
Princess 64 (noviteit Nederlandse markt)
De Princess 64 is de ideale combinatie van hoogwaardige prestaties op zee, een sportief profiel en zeer ruime leefruimte. Dit schip beschikt over maar liefst 4 hutten, 3 badkamers en zowel een riant achter-, als Flybridgedek waar het ook aangenaam verblijven is. Zo is het Flybridge dek naast een standaard teakdek voorzien van een grote teak tafel, een zeer goed uitgeruste wetbar, een BBQ en een groot zonnebed. Op het achterdek is eveneens een ruime zithoek met grote teaktafel gesitueerd, waarna via beide zijde van het achterdek het hydraulisch op en neer te bewegen zwemplateau bereikt kan worden. De stijlvol en op ruimtelijke wijze vormgegeven salon biedt plaats aan een grote U-vormige bank, een driezitsbank, een ruime dinette, de cockpit en een compleet uitgeruste keuken. Benedendeks bevinden zich een indrukwekkende eigenaarshut over de volle breedte van het schip, een ruime VIP gastenhut met een en-suite badkamer voorin, een tweepersoons hut met badkamer aan stuurboord en een hut met stapelbed aan bakboordzijde. Een vijfde extra bemannings-/ gastenhut met eigen toegang aan stuurboordzijde is optioneel.
 
72 Motor Yacht (noviteit Nederlandse markt)
In de klasse van grote van de Princess 72 Motor Yacht zet dit model nieuwe standaarden op het gebied van ontwerp, ruimte en afwerking. Deze kenmerken maakt dit schip uitermate geschikt voor het op comfortabele wijze af leggen van lange afstanden. De grote Flybridge biedt plaats aan een goed uitgeruste cockpit, een wetbar, BBQ, ruime zithoek, zeer comfortabele zonnebedden en (met behulp van de Flybridge kraan) een eventuele bijboot. Daarnaast beschikt dit schip eveneens over een hydraulisch op en neer te bewegen zwemplateau. De salon is een mooie ontspanningsruimte met grote panorama ramen, volledig uitgeruste cockpit, complete keuken, grote zithoek, ruime dinette en cocktail bar. Door het gebruik van luxe stoffen, ledersoorten en gedetailleerde afwerking ademt het hele schip een uiterst gevoel van luxe. Benedendeks is de ruimte slim en optimaal ingedeeld zodat er plaats geboden wordt aan een riante eigenaarshut, gesitueerd over de volle breedte van het schip, een luxe VIP gastenhut en bovendien nog een mini-suite en een extra gastenhut. Maar liefst acht gasten kunnen in de lichte en elegant vormgegeven hutten in eigentijdse luxe verblijven. Bovendien biedt dit schip een zeer riante bemanningsruimte met separate toegang.
V42
De Princess V42 is één van de best bekende sportjachten uit de Princess range met haar bijna legendarische combinatie van stijl, snelheid en wendbaarheid op het water. Met de keuze van een perfect geïntegreerde hardtop, welke is voorzien van een groot te openen zonnedak, biedt dit schip optimaal comfort en flexibiliteit bij alle weertypen. Evenals het exterieur is ook het interieur van de Princess V42 indrukwekkend te noemen met haar uiterst luxueuze uitstraling en keuze voor uitsluitend eerste klas materialen. Zo is de salon uitgevoerd met een prachtige compleet uitgeruste keuken, een ruime dinette en aangrenzend voorzien van twee hutten (vier slaapplaatsen) met beide een en-suite badkamer. Ook het ruime hoofddek is voorzien van het nodige comfort in de vorm van een riante zithoek, grote zonnebedden, een ruime stuurstand, een spoelbak, een koelkast en een elektrische BBQ. Tot slot is de aanwezigheid van een elektrisch hydraulische te openen garage voor een riante bijboot één van de meest in het oog springende eigenschappen van de Princess V42.
Princess 64
Lengte: 19.70 m
Breedte: 5.03 m
Diepgang: 1.45 m
Waterverplaatsing: ± 30 ton Kg
Dieseltank inhoud: 3.409 liter
Watertank inhoud: 909 liter
Motoren: Twin Volvo D13-900 (2 x 900 pk)
Twin Caterpillar C18A – 1015 (2 x 1015 pk)
Twin Caterpillar C18A – 1150 (2 x 1150 pk)
72 Motor Yacht
Lengte: 22.58 m
Breedte: 5.49 m
Diepgang: 1.68 m
Waterverplaatsing: ± 45 ton Kg
Dieseltank inhoud: 5.000 liter
Watertank inhoud: 1.342 liter
Motoren: Twin MTU 10v 2000 M93 (2 x 1523 pk)
Twin Caterpillar C32A – 1622 (2 x 1622 pk)
Princess V42
Lengte: 13.56 m
Breedte: 3.99 m
Diepgang: 1.07 m
Waterverplaatsing: ± 9.26 ton Kg
Dieseltank inhoud: 850 liter
Watertank inhoud: 322 liter
Motoren: Twin Volvo D6 – 330DP (2 x 330 pk)
Twin Volvo D6 – 370DP (2 x 370 pk)
Meer informatie www.princess-yachts.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht