Ipad Set van Smartmarine

Quark-elec AIS modules en WiFi Multiplexers nu via Smartmarine in Europa

Op 20 november 2021 heeft Smartmarine B.V. na een succesvol jaar als distribiteur in Nederland, de Europese overeenkomst ondertekend met Quark-elec UK. Hiermee komen de zeer aantrekkelijk geprijsde producten zoals AIS Transponders, AIS receivers en WiFi multiplexers direct beschikbaar op de gehele Europese markt. Smartmarine staat voor ‘Smart, affordable & simply connected’.

Smartmarine heeft bewezen dat de producten van Quark-elec erg goed aansluiten op de wensen van de Nederlandse en Belgische markt. Een kwalitatief en uitgebreid product tegen een lage prijs. Mede aangemoedigd door de Brexit heeft Quark-elec Smartmarine verzocht om hoofd distribiteur in Europa te worden.

Inmiddels is de samenwerking met Quark-elec geïntensiveerd. De wireless Windmeter set en een Multi functioneel display die begin volgend jaar worden geïntroduceerd zijn daar mooie voorbeelden van.

Smartmarine zal het komend jaar actief op de Europese markt aanwezig zijn via haar eigen online kanalen maar ook dealers en installateurs. De internationale website is bereikbaar via www.smartmarine.store en www.smartmarine.fr