Informatie voor de watersporter

Rene van Miltenburg naar WhisperPower als senior sales manager

PERSBERICHT
whisperpowerDrachten – Per 1 juni verruilt Rene van Miltenburg zijn functie als Sales Manager bij Holland Nautic voor een nieuwe uitdaging bij het snel groeiende WhisperPower in Drachten.
Na een mooie loopbaan van meer dan 27 jaar als sales manager bij Honac en Holland Nautic, krijgt Rene binnen WhisperPower de taak om de verkoop van WhisperPower producten in de Benelux in goede banen te leiden en de contacten met de klanten en prospects in de 3 sectoren waarin WhisperPower actief is, maritiem, mobiel en land, te versterken.
‘Omdat ons leveringsprogramma steeds meer producten bevat die geschikt zijn voor “over de counter” verkoop is het belangrijk om een goede relatie te onderhouden met bestaande en toekomstige verkooppunten. Mede daarom hebben wij besloten een ervaren Sales Manager aan te trekken die de banden met de retail verder aan kan halen en intensiveren. Wij zijn erg blij met de aanstelling van Rene. Met zijn ervaring en kennis kan hij kan deze taak als geen ander vervullen.’ Aldus Roel ter Heide, eigenaar/directeur van WhisperPower.
Meer informatie www.whisperpower.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht