windverwachting

Rijkswaterstaat houdt 29 augustus in Zaltbommel een informatiebijeenkomst over verlaging kribben in de Waal en 'Ruimte voor de Rivier'

PERSBERICHT
Zalbommel – Donderdag 29 augustus is er een informatiebijeenkomst over de verlaging van de kribben in de Waal. De bijeenkomst vindt plaats in ‘In de roos’, Marktplaats 10 in Zaltbommel. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de presentatie start om 19.30 uur. U bent van harte welkom.
Eerder deze maand is de aannemer gestart met het verlagen van de eerste twintig kribben op het traject Zaltbommel – Gorinchem. Tijdens de bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de planning van het project, hoe kribverlaging in z’n werk gaat, en wat de werkzaamheden voor u en uw omgeving betekenen. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Medewerkers van Rijkswaterstaat en de aannemer staan u graag te woord.
Ruimte voor de Rivier: veiliger en mooier rivierengebied
Kribverlaging in de Waal maakt deel uit van Ruimte voor de Rivier. Een programma van ruim 30 projecten die samen zorgen voor droge voeten van circa 4 miljoen Nederlanders in het rivierengebied. Naast veiliger wordt het rivierengebied ook mooier, met kansen voor recreatie en natuur.
Meer informatie Rijkswaterstaat

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X