Informatie voor de watersporter

Royale donatie van Uniworld

Zondag 25 februari was een kleine delegatie van KNRM Enkhuizen te gast op een van de luxe cruiseschepen van Uniworld. De rederij organiseert jaarlijks een charity avond als kick-off voor het nieuwe seizoen. Een van de onderdelen is een veiling voor het goede doel. Hiervoor neemt de crew items van thuis mee die onder de hamer gaan. Het personeel biedt op elkaars items, de hoogste bieder wint.

Lifeboat expierience
Dit jaar was de KNRM het goede doel. Onze opstapper Henk-Jan vaart als kapitein voor Uniworld en namens KNRM Enkhuizen bracht hij een ‘lifeboat expierience’ in als veilingitem. Zijn collega’s kapitein Stanley Schuurman en Grace Bettrigde van het sales kantoor in Los Angeles hadden het hoogste bod en kwamen dinsdag naar Enkhuizen om mee te varen op onze reddingboten.

Uit hun handen ontvingen we een prachtige cheque: de veiling had in totaal 10.405 euro opgebracht, Uniworld heeft het bedrag verdubbeld naar 20.810 euro. Het moge duidelijk zijn dat we enorm blij zijn met deze royale donatie. Namens de gehele KNRM: reuze bedankt Uniworld! 

Uniworld
Rederij Uniworld is uniek in de wereld van riviercruises door haar sfeervolle boetiek cruiseschepen. Deze zijn tot in detail klassiek ingericht en bieden een all-inclusive beleving aan. Uniworld vaart over de Europese rivieren en in Azië, Egypte en Peru. Amsterdam is een van de vertrekhavens voor de Europese bestemmingen.

Voor meer informatie: knrm.nl en uniworld.com (Engels)

Foto: KNRM

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht