Informatie voor de watersporter

Sanzi Yachts aangesteld als Linssen Yachts dealer voor Noord-Nederland

Linssen Yachts, Europees marktleider in stalen waterverplaatsende motorjachten, heeft Sanzi Yachts in Sneek als officiële dealer voor Noord-Nederland aangesteld.

Met deze nieuwe samenwerking versterkt Linssen Yachts zijn aanwezigheid in Noord-Nederland door het toevoegen van deze gerenommeerde partner. Door de verhuur van Linssen-jachten, onder de vlag van Sanzi Yachtcharter (partner van Linssen Boating Holidays®), is er al veel kennis van en ervaring met de Linssen-jachten en hun (vaar-)eigenschappen aanwezig, waardoor de kwaliteit en service van Linssen Yachts in de noordelijke regio van Nederland sterk verbeterd wordt.

“Wij zijn verheugd om Sanzi Yachts te verwelkomen in ons uitgebreide dealernetwerk,” aldus Yvonne Linssen, Sales en Marketing Directeur bij Linssen Yachts. “Hun toewijding aan klanttevredenheid en hun diepgaande kennis van de lokale markt en het jarenlang verhuren van onze jachten maken hen de ideale partner om onze premium jachten te vertegenwoordigen in Noord-Nederland.”

Klanten in de regio kunnen profiteren van Sanzi Yachts’ deskundig advies, uitstekende service en ondersteuning om het perfecte Linssen-jacht te vinden die voldoet aan hun wensen en behoeften.

“We zijn trots om deel uit te maken van het Linssen Yachts-team en om hun premium jachten te vertegenwoordigen in Nederland Noord,” verklaart Sandra Zipp-Reineman, directeur bij Sanzi Yachts. “Met onze passie voor de jachtindustrie en ons streven naar kwaliteit, kijken we ernaar uit om de Linssen-ervaring naar onze klanten te brengen en hen te helpen bij het realiseren van hun droom van het bezitten van een exclusief Linssen-jacht.”

Sanzi Yachts zal zijn activiteiten voor Linssen Yachts in Nederland Noord per direct starten.

Voor meer informatie: linssenyachts.com en sanziyachts.com

Foto: Linssen Yachts en Sanzi Yachts

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht