Informatie voor de watersporter

Schoonmaken onderwaterschip zo gedaan met de Brizo Hullmate van Van Dongen Verf

PERSBERICHT
Middelharnis – De Hullmate BRIZO is de nieuwe schoonmaaksensatie op botengebied. De BRIZO is een innovatief reinigingsapparaat voor het onderwaterschip dat de booteigenaar in staat stelt om eigenhandig het onderwaterschip van de boot te reinigen! Én dat in slechts 15 minuten!
De nieuwe BRIZO maakt dit waar. Een snellere, effectievere en efficiëntere reinigingsmethode terwijl de boot in het water ligt bestaat niet! Naast de tijdsbesparing levert de BRIZO nog meer voordelen.
Met de BRIZO:

  • wordt de manoeuvreerbaarheid van de boot verbeterd.
  • wordt een verhoogde snelheid en minder weerstand gecreëerd.
  • wordt tot 40% brandstof bespaard.

De BRIZO werkt zonder elektrische onderdelen en maakt gebruik van een milieuvriendelijke reinigingsmethode, doordat geen chemische toevoegingen worden gebruikt. De BRIZO genereert een druk op de romp doordat hij onder water wordt gedrukt. De opwaartse druk die ontstaat zorgt samen met de foam kop dat de verontreiniging wordt verwijderd. De BRIZO is te hanteren vanaf een steiger, een ponton of een tender. Het gebruiksgemak is fantastisch te noemen!
Van Dongen Verf is de Nederlandse distributeur voor de BRIZO. De BRIZO is een gepatenteerd concept dat is getest en goedgekeurd door Oster Yachts, Arcona Yachts, J Yachts en Sealine Motor Yachts!
Meer informatie www.hullmate.nl en www.vandongenverf.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht