123 stickers

Simeon Tienpont vraagt nu particulieren 2400 euro in America’s Cup te steken

Niet eerder deed Nederland mee aan de America’s Cup. Best bijzonder voor een land met zoveel kennis en een rijke nautische historie. Simeon Tienpont durfde de sprong in het diepe te wagen en gaat met DutchSail voor de winst! Er is alleen één hobbel in de weg. Een hobbel die met rasse schreden nadert: Op 1 april moet het inschrijfgeld worden betaald. Tienpont vraagt daarom om jouw hulp.

Tienpont: “We moeten deze dagen een hobbel nemen, en dan komt alles in een stroomversnelling, want de campagne staat helemaal klaar. Maar het is wel een lastige hobbel. 1 april moet inschrijfgeld betaald zijn, maar daar zit natuurlijk achter dat we harde verplichten moeten aangaan in het aankopen van design en start met het bouwen van de boot. Alles bij elkaar ziet het er prima uit, maar wat we nu goed kunnen gebruiken, is dat een grote groep particulieren zegt: Ik doe nu mee. Ik teken in voor DutchSail-certificaten! We willen met een grote groep enthousiaste particulier dat laatste zetje in de rug geven. Ja, die particulieren gaan het verschil maken.”

De certificaten kosten €100 per maand. Deze kosten zullen in rekening gebracht worden gedurende 24 maanden vanaf 1 april (de duur van de campagne). Het aantal certificaten is beperkt tot 1.000 stuks. Er is geen beperking van het aantal certificaten per persoon of organisatie. (Zeilen, www.dutchsail.com)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X