windverwachting

Sloepenmarkt Lente Event 2015 op 2 en 3 mei met bijzondere aanbiedingen om een sloep te kopen of te verkopen en veel extra attracties

PERSBERICHT
sloepenmarkt_lenteshowGrou – Sloepenmarkt in Grou houdt op 2 en 3 mei 2015 een grote informatieve sloepenshow vol activiteiten met interessante aanbiedingen en andere producten voor sloepliefhebbers. In onze showroom met meer dan 80 jong gebruikte Sloepen en Motorboten kunt u op uw gemak de boten ervaren en beleven. Wij brengen u graag een kopje koffie aan boord en onze verkoopadviseurs nemen rustig de tijd om informatie te geven en alle vragen te beantwoorden.
Wilt u uw sloep of motorboot verkopen of heeft u een boot om in te ruilen? Ook hier kunnen wij u over informeren. Altijd al even achter de schermen willen kijken? U bent van harte welkom in onze werkplaats en onze scheepmonteurs geven graag een rondleiding.
Zeilmakerij Dijkstra uit Grou is aanwezig om te laten zien hoe belangrijk het is om een kwalitatieve buiskap op uw boot te hebben. Heeft u vragen over het onderhoud van uw buiskap of dektent, de heren van Dijkstra staan voor u klaar!
Naast de jong gebruikte sloepen en motorboten, presenteert Autoland van den Brug een aantal van de nieuwste Audi ‘s. Het merk Audi streeft naar een continue stroom aan innovaties en heeft oog voor de wereld om hen heen. Audi verzorgt graag de complete beleving van autorijden. Ervaar zelf wat Audi allemaal in huis heeft!
Er op uit op het water
Het genootschap ‘De Daemes op de Golven & De Heeren op het Water’ zijn beide dagen aanwezig met een grote stand om U te laten beleven in vorm en beeld wat het gevoel op het water nu eigenlijk is. Hun platform biedt de mogelijkheid om sloepvaarders hun watersportervaringen en verhalen met elkaar te delen.
Een rondje Grou met de sloep? Tijdens het weekend varen wij een aantal keren per dag met onze promosloep rondom het mooie pitoreske watersport dorp ‘Grou’, een heuse belevenis!
En dé trend van dit moment in de watersport mag natuurlijk niet ontbreken…
In samenwerking met Sup away Grou , is er de mogelijkheid een workshop ‘Suppen’ te volgen. Stand up paddling, suppen, is jezelf staand op een surfboard voortbewegen door middel van een peddel. Het is de snelst groeiende watersport van dit moment en geschikt voor jong en oud.
Culinair
Bij het echte watersportgevoel hoort ook een culinaire proeverij!
U kunt ervaren hoe paling op ambachtelijke wijze gerookt wordt en mag het uiteraard ook zelf proeven. Graag schenken wij hierbij een goede wijn of een lekkere kruidenbitter om het helemaal af te maken.
Heeft u al eens gehoord van Puur ijs en chocolade? Zij maken overheerlijke ambachtelijk schepijs en chocolade. Dat wordt smullen!
Ontspanning & Entertainment
Tijdens het varen wil je kunnen ontspannen en je vooral niet druk maken. Met de producten van Top Leisure Products komt dit helemaal goed. Zij bieden bijvoorbeeld onbreekbare glazen en tafelproducten met een mooi design. U kijkt vast uw ogen uit!
Voor de kids staat er een luchtkussen waar ze lekker hun energie in kwijt kunnen. En zoals eerder vermeldt kunnen ze zich ook uitleven op het water.
Mode en watersport gaan hand in hand! D’Oude Seylmakerij geeft tijdens het weekend een impressie van haar watersportcollectie. Bent u enthousiast? Laat u dan in hun winkel in het centrum van Grou aankleden met de leukste items van Michael Kors tot Hackett en van Pepe Jeans tot natuurlijk Gaastra.
Meer informatie www.sloepenmarkt.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X