windverwachting

Succesvol verlopen 'Week van de Watersport' krijgt in 2015 een vervolg

PERSBERICHT
Amsterdam – De allereerste Week van de Watersport is achter de rug. Van 14 tm 21 april kwamen duizenden mensen op dit evenement af. Na een ietwat winderig begin van de Week volgde een prachtig paasweekend met ideaal weer voor op het water. Gezien het succes zal er volgend jaar weer een ‘Week van de Watersport’ georganiseerd worden.
Bijna 100 bedrijven boden 1294 verschillende activiteiten aan. Sail Kampen trok de meeste bezoekers, daar kwam dit jaar 230.000 man op af, maar ook in de rest van het land hebben watersportbedrijven en verenigingen duidelijk meer drukte op de steigers ervaren.
Het drukst was het in de rasechte watersportregio’s Friesland en Noord-Holland, wat niet zo gek is, gezien het grote aanbod aan activiteiten tijdens de Week. De organisatie van Bohil Media is zeer tevreden. ‘Er werd enthousiast gereageerd binnen de watersportbranche toen we met dit initiatief kwamen. Het is mooi om te zien dat er een nieuwe groep jongeren en ouderen lekker gemaakt zijn voor de watersport’.
Ook vanuit de bedrijven komen er tevreden reacties, zo spreekt Marina Volendam van ‘enthousiast publiek’ en trok de Friese opstapdag 19 april veel mensen op deze zonnige dag. Door het succes van dit jaar zal er volgend jaar weer een Week van de Watersport georganiseerd worden.
Meer informatie weekvandewatersport.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X