Informatie voor de watersporter

Tal van nieuwe modellen bij Valiant opblaasboten en ribs

PERSBERICHT
valiant_brunswickAmsterdam – VALIANT kondigt met plezier de komst aan van een aantal nieuwe producten die dit jaar beschikbaar komen: een nieuw 430 Comfort-model, twee ‘limited editions’ van de 580 Comfort en de 630 Classic en een evolutie van het 500 Sport-model. Onze limited editions zijn voorzien van enkele variaties ten opzichte van de huidige modellen. Deze variaties hebben hoofdzakelijk betrekking op verschillende bekledingen en kleuren en een aantal veranderingen op het gebied van kleur, tube of indeling.
Het 430 Comfort-model is de nieuwe toevoeging aan onze Comfort-serie. Het is een kleine, maar goed uitgeruste, stijve (RIB) opblaasboot in de categorie van 4 m. De doelgroep bestaat uit klanten die voor het eerst een boot aanschaffen of kopers die op zoek zijn naar een eenvoudige en efficiënte boot met een maximum aan comfort.
Dit model is ook ideaal voor de verhuur. De boot is uitgerust met een klassiek dek met een boegkast met bergruimte, een mooie console die naar de stuurboordzijde helt en een bakskist met bergruimte. De console is voorzien van een voorruit, een stuur, een aan de zijkant gemonteerd bedieningspaneel, een roestvrijstalen handrail aan de zijkant, een bekerhouder en een voorbank; onder de console past een brandstoftank van 25 l. Het voordek is gemakkelijk toegankelijk langs de doorgang.
Een optioneel kussen en extensie toveren de voorbank om in een aangenaam en comfortabel zonnedek. Verhoog uw comfort nog verder met opties zoals een bimini, een roll bar, een zwemtrap en navigatielichten. Dit model biedt plaats aan maximaal 7 personen en wordt in een pakket geleverd met een Mercury-motor tot 40 pk met een aanbevolen vermogen van 25 pk. De boot is 4,25 m lang en 2,02 m breed; het maximale laadvermogen bedraagt 655 kg zonder de motor. Categorie C.
Het 580 Comfort Limited Edition-model heeft een nieuwe afwerking en is anders ingedeeld dan het originele 580 Comfort-model. De tube is gemaakt van donkergrijs pvc en de bekleding heeft een lichtgrijze-beige vinylafwerking uit de nieuwe Vogue-collectie van Spradling (Eucalyptus). Dit nieuwe model integreert een nieuwe stuursteun in glasvezel met een kast en een roestvrijstalen handrail.
De console is naar voren verplaatst en kan worden aangevuld met een opklapbare zitting om de ruimte aan boord optimaal te houden. Er kan een groot zonnedek worden gemaakt met de optionele zonnedekextensie met kussen! De 580 Comfort is volledig pre-rigged en wordt geleverd in een pakket met onze nieuwste Mercury-motoren met vermogens tot 115 pk.
Het 630 Classic Limited Edition-model heeft een nieuwe afwerking en een nieuwe stuursteun ten opzichte van het originele 630 Classic-model. De stof van de tube is gemaakt van wit crèmekleurig hypalon 1670 Dtex en de bekleding heeft een donkerbeige vinylafwerking uit de nieuwe Vogue-collectie van Spradling (Eucalyptus). Dit nieuwe model integreert een nieuwe stuursteun in glasvezel met een kast en een roestvrijstalen handrail, wat een mooie afwerking en optimale ruimte aan boord oplevert.
Het ontwerp van het 500 Sport-model werd herzien met de introductie van een lichtere versie, waardoor een krachtiger en meer competitief pakket ontstond. De Valiant Sport-serie is ontworpen voor klanten die op zoek zijn naar waterplezier, functionaliteit, prestaties en zeewaardigheid tegen een zeer scherpe prijs. Deze serie biedt een open dek met talloze accessoires om de boot aan uw behoeften aan te passen.
Dit jaar introduceren we een aantal nieuwe pakketten, inclusief een selectie van accessoires/opties voor specifieke behoeften, in aanvulling op onze beroemde Sport Fishing Pack-serie. Op de foto hieronder is de 500 Sport afgebeeld met ons gezinspakket, uitgerust met onze nieuwste skimast.
De officiële lancering van de 580 Limited Edition, de 630 Classic Limited Edition en de nieuwste 500 Sport vindt plaats op het Grand Pavois 2015 in La Rochelle. Onze nieuwe 430 Comfort wordt in oktober op de Barcelona Boat Show officieel door onze Spaanse verdeler op de markt gebracht.
Meer informatie www.valiant-boats.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht