Informatie voor de watersporter

Turkije specialist Adam Voyages verloot complete Gulet zeilvakantie onder Facebook Likes

PERSBERICHT
Zeewolde – Het seizoen is weer begonnen voor Adam Voyages. De eerste trips zijn op 27 april gestart. Sinds 1990 organiseert Adam Voyages verzorgde zeilvakanties op traditioneel gebouwde houten klippers (genaamd Gulet) langs de Turkse zuidwestkust. Hiermee zijn ze inmiddels de langst bestaande en inmiddels volprezen organisator van zeiltrips op deze schepen.
We hebben langzamerhand een grote vaste klantenkring aan ons kunnen binden. Allemaal mensen die verknocht zijn geraakt aan het concept en het ultieme vakantiegevoel op een schip onder de zon. Hier zijn we ook blij mee, aldus Wibe Sierksma de eigenaar van dit Zeewoldense bedrijf. De vaste klanten hebben ons inmiddels ook al weten te vinden via de social media. Onze Facebook site is een hype geworden. De klanten zien bijvoorbeeld wat er voor nieuwtjes zijn, wat er in de winter met de schepen gebeurd en wat anderen te melden hebben over de zeilreizen met Adam Voyages.
Ze willen graag het aantal volgers van de Facebook site uitbreiden, om daarmee nog meer mensen te kunnen informeren over het doen en laten; of beter gezegd reilen en zeilen van de organisatie. Dat gaat Adam Voyages ook belonen. Onder de 1e 2000 Like’s verloten ze een gratis zeilvakantie (inclusief vlucht met Transavia).
Meer informatie www.adamvoyages.nl en www.facebook.com/Adamvoyages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht