Informatie voor de watersporter

Twee Grand Sturdy primeurs op Linssen Yachts Boat Show 2012 van 24 november tot en met 26 november

PERSBERICHT
Maasbracht – Van zaterdag 24 november tm maandag 26 november wordt bij Linssen Yachts in Maasbracht weer de jaarlijkse Linssen Yachts Boat Show gehouden. De inmiddels 14e show is erop gericht een zo compleet mogelijk overzicht te geven van het huidige Linssen-modellengamma. Diverse modellen van klein tot groot staan weer overzichtelijk naast elkaar in onze showroom.
Primeurs
Linssen Yachts presenteert dit jaar twee primeurs: de Grand Sturdy 500 Wheelhouse Mark III (14,98 x 4,88 m) en de Grand Sturdy 40.9 Sedan LongTop (12,85 x 4,30 m).
Grand Sturdy 500 Wheelhouse Mark III
De Grand Sturdy 500 Variotop is al jarenlang het vlaggenschip van Linssen. Dankzij de unieke Linssen-Variotop® verandert u met één druk op de knop de ruime, gesloten stuursalon in een open, maar toch beschutte buitenstuurstand Tijdens de Linssen Yachts Boat Show presenteren we de Wheelhouse-versie. Een herkenbare 500, maar dan met een gesloten stuursalon, een elektrisch schuifdak en een geringe doorvaarthoogte. Net als de Variotop®-variant is ook de Grand Sturdy 500 Wheelhouse Mark III leverbaar in de ‘Classic Luxury’ of de ‘New Comfort’-interieurstijl. Tijdens deze editie van de Linssen Yachts Boat Show kunt u kennismaken met de nieuwste telg uit de Mark III-serie, voorzien van de nieuwste ‘New Comfort’-interieurstijl.
Grand Sturdy 40.9 Sedan Longtop
De succesvolle 40.9 Sedan kan sinds kort ook worden uitgevoerd met een longtop, een verlengd salondak over de open kuip. Zo kunt u heerlijk buiten genieten, maar zit u toch beschut. Door het verlengde dak – voorzien van gestoffeerd plafond en dimbare verlichting – wordt de kuip een gezellige extra ruimte die bij de salon gevoegd wordt waardoor u nog meer leefruimte krijgt.
Linssen laat met beide jachten weer eens zien dat het weliswaar motorjachten in serie bouwt, maar dat er ontzettend veel mogelijk is vóór en tijdens het bouwproces.
Bent u op zoek naar een motorjacht? Heeft u al een jacht en bent u op zoek naar iets anders? U heeft een zeiljacht en overweegt over te stappen naar een motorjacht? U heeft een sloep en denkt aan een klein motorjacht met gesloten kajuit, toilet en douche?
Voor al deze vragen bent u bij Linssen Yachts aan het juiste adres. Onze medewerkers en internationale vertegenwoordigers helpen u graag met al uw vragen.
Linssen Boating Holidays
Naast het uitgebreide aanbod nieuwe jachten, kunt u ook een indruk krijgen van onze gebruikte motorjachten en kunt u informatie inwinnen over chartermogelijkheden bij het Linssen Boating Holidays-netwerk. Bij deelnemers aan dit netwerk kunt u Linssen-jachten charteren in Nederland, België, Duitsland, Ierland, Frankrijk en Slovenië/Kroatië.
Tijdens de show van dit jaar worden de volgende jachten getoond:
Primeurs
• Grand Sturdy 500 Wheelhouse Mark III
• Grand Sturdy 40.9 Sedan LongTop
The New Classic Sturdy-serie
• The New Classic Sturdy 28 Sedac
• The New Classic Sturdy 36 AC (in productie)
• The New Classic Sturdy 42 AC (in productie)
Range Cruiser-serie
• Range Cruiser 450 Sedan Variotop
Grand Sturdy 9-serie
• Grand Sturdy 25.9 Sedan
• Grand Sturdy 30.9 Sedan
• Grand Sturdy 30.9 AC
• Grand Sturdy 34.9 AC NXG
• Grand Sturdy 40.9 AC NXG
• Grand Sturdy 45.9 AC
De Linssen Yachts Boat Show 2012 opent op zaterdag 24 november a.s. en eindigt maandag 26 november 2012.
De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 – 16.00 uur.
Meer informatie www.linssenyachts.com en www.linssenboatingholidays.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht