Informatie voor de watersporter

Twee nieuwe sponsors voor het Vaarkrant-Talententeam van het Batavia Sailing Center

bataviasailing_talentteamLelystad – Woensdag 24 april werden de Optimist-zeilers van het Vaarkrant Talententeam verrast met bijdragen van twee nieuwe sponsors. En dat op een gewone door-de-weekse trainingsdag. De boten werden voorzien van prachtige stickers met daarop voor iedere zeiler zijn of haar eigen naam; bovendien konden alle zeilers splinternieuwe zwemvesten van Beste in ontvangst nemen.
Lankhorst Taselaar, de in Lelystad gevestigde groothandel in watersportartikelen, volgde de verrichtingen van het Talententeam al langer en nam contact op met Besto, leverancier van reddingsmiddelen. Dat leidde tot het ter beschikking stellen van 8 zwemvesten voor de zeilers en 3 voor de betrokken trainers.
Het ook in Lelystad gevestigde On Vous en Parle, partner in print en sign, verzorgde de waarlijk prachtige bootstickers die het team niet alleen als team herkenbaar maakt, maar ook nog eens alle zeilers persoonlijk omdat hun voornaam op de bootsticker staat.
De komende tijd gaat het team in het kader van hun opleidingsprogamma deelnemen aan diverse zeilwedstrijden in Nederland. Ze zijn in ieder geval goed herkenbaar; en nu maar hopen dat ze ook opvallen in de uitslagenlijsten.
Meer informatie www.bataviasailingcenter.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht