Informatie voor de watersporter

Vaarvakanties: het geheim van Linssen Boating Holidays is kleinschaligheid met ruimte voor kwaliteit en aandacht

PERSBERICHT
Maasbracht – Linssen Boating Holidays, kort ‘LBH’, het overkoepelende marketing label van elf zelfstandige, onafhankelijke Linssen charter aanbieders in Europa gaat ook in 2013 voor een gezond groeiscenario.
Kleinschaligheid
Kleinschaligheid is de garantie voor kwaliteit van de boot en persoonlijke aandacht voor de charter gast. Zo eenvoudig is de formule van LBH en haar partners. Een uitvoerige instructie of zelfs een langere vaaropleiding (individuele programma’s) verhogen het genot van een vaarvakantie.
Nieuwe vertrekbases en bestemmingen
In België en in Duitsland worden in 2013 respectievelijk in Nieuwpoort (de splinternieuwe Westhoek Marina in West-Vlaanderen) en in Kressbronn aan de Bodensee Linssen Boating Holidays vertrekbases aan het aanbod toegevoegd. Voorts verwelkomt LBH twee nieuwe landen; In Ierland en in Groot-Brittannië kan de LBH gast zijn bootreis starten vanuit interessante locaties: In Killinure Point (Athlone) staat het ervaren team van Waveline Cruisers klaar om de LBH gasten te ontvangen op een Linssen 34.9 AC in het befaamde Shannon-Erne gebied. Ook in Engeland ligt er vanaf het seizoen 2013 een 34.9 AC gereed: In Henley-on-Thames in het hart van de Thames Valley. Susy en Jonathan Hobbs van Hobbs of Henley (5 generaties Boat Charter op de Theems!) nodigen uit om op de Koninklijke rivier Oxford, Windsor Castle en vele andere bijzonderheden vanuit een ‘eigen’ Linssen te beleven.
Linssen Boating Holidays is actief in 7 Europese landen vanuit 19 vertrekbases. De samenwerkende ondernemers bieden zo een unieke formule waarin hun gasten een rijke keuze hebben uit interessante bestemmingen. De gast komt echter telkens weer “thuis” op zijn vertrouwde jacht.
Nieuwe Linssen boten
In Frankrijk (Vermenton) en België (Nieuwpoort) is vanaf seizoen 2013 de nieuwe The New Classic Sturdy 28 Sedac te huur. Bovendien in Nieuwpoort een nieuwe 30.9 AC en op de Limburgse Maas een 34.9 AC. De LBH vloot op de Oost-Duitse waterwegen alsmede aan de Bodensee wordt uitgebreid met o.a. 36.9 AC en 40.9 AC modellen.
Linssen Boating Holidays timmert aan de weg
In de samenwerking van de zelfstandige, door de eigenaars gerunde verhuurbedrijven schuilt de kracht van het LBH netwerk. Gesteund door het uniforme marketing label is het hun mogelijk om deel te nemen aan evenementen welke op individuele basis niet haalbaar zouden zijn. Zo is er een Linssen Boating Holidays stand te vinden op de CMT Stuttgart, Duitslands grootste toerismebeurs. Direct grenzend aan de stands van bijvoorbeeld de nationale Toerismebureaus van Frankrijk of Ierland, of van de Duitse Bondsstaten Brandenburg of Mecklenburg-Vorpommern zijn de regionale Linssen aanbieders daar in de gelegenheid hun clientèle kennis te laten maken met de vaarmogelijkheden in deze streken.
Uiteraard zult u de LBH bedrijven aantreffen op belangrijke botenbeurzen zoals de Salon Nautique in Parijs, Boot Düsseldorf, de Belgian Boatshow in Gent, Wenen, Bern enzovoort. Ook voor het seizoen wordt er een gezamenlijke LBH brochure uitgeven welke op aanvraag wordt toegezonden.
Meer informatie www.linssenboatingholidays.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht