Informatie voor de watersporter

Xp44 van X-Yachts met nieuw interieur op HISWA te Water

PERSBERICHT
xyachts_xp44Almere – De Xp 44 met de nieuwste interieuroptie komt voor het eerst naar Nederland. De Xp 44 is in 2011 ontwikkeld door X-Yachts en profiteert daarbij van de ervaring van het bouwen van 5000 jachten sinds 1979.
De Xp 44 is ontworpen voor de sportieve zeiler, maar staat ook garant voor zeilplezier met het hele gezin. Met een hoogwaardig afgewerkt interieur (meerdere varianten beschikbaar) laat dit schip zien dat comfort niet achterwege wordt gelaten.
In een periode van twee jaar zal met de komst van de Xp 55 in Juli 2013 de gehele lijn performance jachten vernieuwd zijn. De Xp 44 en de Xp 38 waren in 2011 de eerste schepen en zijn goed ontvangen door zowel de nationale als internationale pers, de Xp 44 is verkozen tot Hiswa zeilboot van het jaar 2012 en de Xp 50 is genomineerd voor European Yacht of the Year 2013 Award. Eind vorig jaar is ook de Xp 33 toegevoegd aan de serie. Dat het publiek de nieuw modellen waardeert wordt bewezen doordat er al meer dan 100 Xp’s zijn vertrokken vanaf de werf van X-Yachts te Denemarken.
Kenmerkend voor de Xp jachten zijn de vacuüm infusietechniek als gehanteerd bouwmethode en de toepassing van een koolstofvezel kielframe. Dit gecombineerd met de bekende loden kielen en doordachte ontwerpen van X-Yachts garandeert een jacht met hoge stabiliteit, sterke constructie en indrukwekkende zeileigenschappen. Een combinatie die zowel de sportieve zeiler als het gezin zal aanstaan.
Elke liefhebber van sportief zeilen is welkom om bij ons langs te komen voor een uitgebreide uitleg over deze schepen.
Meer informatie www.x-yachts.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht