windverwachting

Yacht Card voordeelkaart voor watersporters helpt hobby toch betaalbaar te houden

PERSBERICHT
Almere – Dat ook de watersport te lijden heeft onder de veranderingen in de Nederlandse economie is al breed uitgemeten in het nieuws. Uit het Nationale Watersport Onderzoek van Eileen blijkt bijvoorbeeld dat bijna de helft (48%) van de watersporters vindt dat de economische crisis voelbaar is binnen de watersport. Niet iedereen kan zijn hobby nog betalen.
Voor wie watersporten tegenwoordig erg prijzig vindt, is de Yacht Card een oplossing. Deze nieuwe voordeelkaart geeft kortingen tot wel 25%. Op vertoon van de kaart kunnen watersporters profiteren van exclusieve voordelen op het Nederlandse watersportaanbod. Bijvoorbeeld bij jachthavens en verwante diensten zoals o.a. reparatie en onderhoud van schepen, jachtverhuur, watersportopleidingen, watersportwinkels en horecadiensten aan het water.
Of u nu kapitein bent van een sloep of een luxe jacht, de Yacht Card is voor iedere watersporters. Bij ruim 180 nautische bedrijven kan de watersporter terecht met de Yacht. Een overzicht van alle voordelen is te vinden op www.yachtcard.nl. Leuk en origineel is het om de Yacht Card te personaliseren met een eigen afbeelding.
Meer informatie www.yachtcard.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X