Informatie voor de watersporter

Yacht Club Amsterdam zoekt sponsors voor een tweede Nederlandse boot in de Volvo Ocean Race 2017-18

Amsterdam – Eens in de drie jaar is het weer tijd voor het meest prestigieuze zeilevenement op mondiaal niveau: de Volvo Ocean race. En er is goed nieuws voor ondernemers, want er is nog een Nederlandse boot die u kunt sponsoren. En het kost u bovendien veel minder dan normaal.

Akzo Nobel is vooralsnog de eerste Nederlandse boot die meedoet aan de komende race. De Nederlandse multinational presenteert zich dit keer als hoofdsponsor, daar waar uitzendbureau Brunel van Quote 500-lid Jan Brand voorgaande drie races ruimschoots de vruchten heeft kunnen plukken van haar deelname. ’Het is niet zo dat Brunel niet betrokken is bij de komende Volvo Ocean race, maar het is nog niet zeker in welke mate het bedrijf zal deelnemen,’ aldus medeorganisator van de Volvo Ocean race Jacqueline Terpstra.

Vandaar dat er vanuit de International Yacht Club Amsterdam, een vereniging met een business societeitsgedachte, wordt gevraagd naar jonge zeilers en ondernemers. Hoe dan ook, als u een ambitieus ondernemer bent met een aantal ton – of liefst miljoenen – te investeren of een verfent zeilliefhebber die graag participeert aan het prestigieuze zeilevenement, dan bent u van harte welkom bij de kennismakingsavond in Koninklijke Industrieele Groote Club op 31 oktober.

Vroegtijdig aanmelden kan via de email op info@iyca.nl, of – vanaf maandag 10 oktober – op de website van de International Yacht Club Amsterdam. (QuoteNet, www.internationalyachtclubamsterdam.nl)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht