Yachtconsult hecht veel waarde aan mondelinge 'klassikale' vaarbewijscursussen in vijf avonden of twee volle dagen

Persbericht
Roosendaal – Met de watersport gaat het weer goed. Volgens de HISWA valt er zelfs weer een lichte stijging in de verkochte jachten te bespeuren. En ook het aantal watersporters, dat de cursus vaarbewijs bij Yachtconsult wil volgen, neemt weer toe.
De populariteit van de cursussen van Yachtconsult is mede te danken aan de nadruk op de mondelinge ‘klassikale’ lessen. Terwijl andere cursussen juist minder les zijn gaan geven ‘voor dezelfde prijs’, kunt u voor 145,00 euro bij Yachtconsult nog altijd vijf avonden drie uur lang lessen volgen. En de thuiscursus krijgt u er gratis bij! Dat zijn meer lessen dan elders. Op de site leest u er meer over.
Dat het slagingspercentage de laatste jaren zo dramatisch is gezakt tot rond de 50 procent, is ook niet zo verwonderlijk. Wanneer er van de tien kandidaten er zeven of acht gezakt zijn, betreft dit meestal online-kandidaten of mensen die alles in één dag van 6 uur uitgelegd hebben gekregen…
Bij Yachtconsult kunt u het aantal cursusdagen ook beperkt te houden. Maar toch zal u er dan nog echt twee volle dagen voor moeten uittrekken. Ondanks dat kosten deze twee lesdagen van elk 7 uur – bij elkaar 14 uur les… – gewoon 145,00 euro.
Wanneer denkt u zelf, dat u het meest leert? Door drie uur thuis in het cursusboek te lezen zonder vragen te kunnen stellen, of door drie uur lang met een zeer ervaren instructeur de lesstof gezamenlijk door te nemen, uitleg te krijgen, en vragen te maken. Terwijl u, als er iets toch nog niet duidelijk is, gelijk kunt vragen hoe het zit. Tijdens de cursus wordt bovendien veel aandacht besteed aan handige ‘ezelsbruggetjes en geheugensteuntjes’
De cursussen van Yachtconsult starten in februari in de regio Breda, Roosendaal en Rotterdam.
Meer informatie www.yachtconsult.com