Informatie voor de watersporter

Yamaha Marine houdt 'zomervoordeel-actie' voor kleine buitenboordmotoren met 'grote korting'

PERSBERICHT
Schiphol Rijk – Tegen inlevering van een speciale Zomervoordeel Waardecheque geeft Yamaha Marine deze zomer extra voordeel op de serie lichte buitenboordmotoren van de modellen F4B, F5A, F6C en F8C. Een Zomervoordeel die kan oplopen tot een bedrag van maar liefst € 350,00. De actie is geldig van 15 juli tot en met 30 september 2011.
De draagbare 4-takt buitenboordmotoren van Yamaha staan bekend om hun compacte bouw en geringe gewicht. Daarnaast kenmerken deze motoren zich door hun ongekend gunstige brandstofeconomie en hoge mate van betrouwbaarheid. Zowel de 1-cilinder als de 2-cilinder ‘lichte zwaargewichten’ beschikken over het bekende CDI ontstekingssysteem. Dit systeem staat borg voor optimale prestaties en zorgt tegelijkertijd voor een snelle start. De gemakkelijk hanteerbare Yamaha 4-takt buitenboordmotoren lenen zich bij uitstek voor gebruik in combinatie met bijvoorbeeld een bijboot, rubberboot of visboot.
Tegen inlevering van de speciale Zomervoordeel Waardecheque bij de officiële Yamaha-dealer gelden gedurende de periode van 15 juli tm 30 september 2011 de volgende interessante kortingen:
· F4 B: € 175,00 korting
· F5 A: € 200,00 korting
· F6 C: € 225,00 korting
· F8 C: € 350,00 korting
Deze kortingen zijn inclusief 19% BTW en gelden uitsluitend bij aankoop van een nieuwe buitenboordmotor, uitgezonderd de types FT. Er worden slechts 500 Zomervoordeel Waardecheques uitgegeven. De Zomervoordeel Waardecheque kan aangevraagd worden op www.yamaha-marine.nl/zomervoordeel en daar zijn ook de actievoorwaarden te vinden.
Meer informatie www.yamaha-marine.nl/zomervoordeel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht