Informatie voor de watersporter

Zeilen rond de Canarische Eilanden, de oceaan oversteken met ARC en varen in het Caribisch Gebied met de Zeezeilers

PERSBERICHT
zeezeilers_cariebHarlingen – Enkele weken geleden is de WestWind vertrokken voor haar grote avontuur het rondje Atlantic. We hebben er een echte vertrekkersboot van gemaakt met o.a. zonne- en windenergie, extra water en dieseltanks, Rocna anker, lier en een buitendouche .
U kent ons natuurlijk van trainingen en cursussen om veilig en goed voorbereid te zeilen, te navigeren. We besteden veel aandacht aan het goed en snel varen. Nu wilt u dit natuurlijk kunnen toepassen en uw grenzen verleggen.
Deze tochten zijn een antwoord op de grote vraag naar actieve zeiltrips. Als cursus zal het de balans zijn tussen uw actieve vaarvakantie, leuke mensen ontmoeten en beter leren zeilen.
• Canarisch eiland hoppen, Actief zeilen, trim en reisplanning
• De Atlantische oversteek varen we mee met de ARC. De Westwind heeft nog 1 plaats op deze oversteek (vertrek 19 november). 2700 zeemijlen in 18 dagen? We gaan het proberen en bovendien zeilen we nog even rond na aankomst. De ARC draagt bij aan veilige randvoorwaarden en geeft aanvullende cursussen en feesten. De rumpunch bij aankomst in St Lucia willen we niet missen 🙂
• 9-10 daagse Carribean actief zeilavontuur, wedstrijd of training in verschillende gebieden van St Lucia naar Martinique, St Maarten, de British Virgin Islands en Antiqua.
Meer informatie www.zeezeilers.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht