Informatie voor de watersporter

Contest-werf organiseert in 2011 'Sevenstar Contest Cup' en aantal 'Contest Meetings'

PERSBERICHT
Medemblik – Dit jaar heeft Contest Yachts grootse plannen betreffende haar jaarlijks terugkerend evenement. Als vanouds staat de Sevenstar Contest Cup op de agenda voor het eerste weekend van juni. Daarnaast komt de werf met een programma van Contest Meetings in Zeeland, Mallorca, Montenegro en Turkije. Sevenstar Yacht Transport heeft voor het derde achtereenvolgende jaar als sponsor haar naam verbonden aan de Contest Cup in Medemblik. Ook Kuiper Verzekeringen treedt wederom op als subsponsor.
Sevenstar Contest Cup
“De achtste editie van de Sevenstar Contest Cup wordt weer gevaren vanuit onze thuishaven Medemblik. Net als voorgaande jaren bestaat de Sevenstar Contest Cup uit twee wedstrijdklassen en een toertocht, zodat het ook voor bijvoorbeeld jonge gezinnen leuk is om mee te varen. Het is iedere keer weer een uitdaging om de vorige editie te overtreffen, en uiteraard gaan we deze met veel plezier aan! Dit jaar wordt om de Sevenstar Contest Cup gestreden van 3 tot en met 5 juni, dat is het weekend grenzend aan Hemelvaart. We hopen dan ook dat Contest eigenaren die verder weg liggen dit lange weekend zullen aangrijpen om dit jaar mee te doen”, aldus directeur Arjen Conijn.
Contest Meetings
Naast de jaarlijkse Sevenstar Contest Cup organiseert de werf dit jaar samen met een aantal van hun agenten Contest Meetings. “De Meetings, die worden gehouden in Zeeland, Mallorca, Montenegro en Turkije, zullen allemaal hetzelfde karakter krijgen als de originele Contest Cup: een weekend heerlijk zeilen, lekker eten en gezellig bijpraten met andere Contest eigenaren. Meer informatie over het programma is te vinden op onze website”.
Sevenstar Yacht Transport
De komende edities van de Contest Cup en de Contest Meetings in Turkije en Montenegro worden mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Sevenstar Yacht Transport. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in het veilig transporteren van jachten over de hele wereld. Sevenstar Yacht Transport is een onderdeel van de Spliethoff Groep is en is ook in Amsterdam gevestigd. Sevenstar transporteert de jachten op de eigen schepen van de Groep of op gecharterde schepen. Dankzij dit uitgebreid en betrouwbaar mondiaal netwerk, kan Sevenstar uw jacht naar de meest exotische bestemmingen transporteren. Nieuwe bestemming: Tahiti.
Data
De Sevenstar Contest Cup 2011 vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juni 2011 in Medemblik.
De agenda voor de Contest Meetings is als volgt:
Porto Montenegro: 13 – 15 mei
Port Zélande: 24 – 26 juni
Turkije: 12 – 14 augustus
Mallorca: 19 – 21 augustus
Plaatsen en data onder voorbehoud
Meer informatie www.contestyachts.com  (Marie-Claire Wever, +31(0)227 543 644) en www.sevenstar.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht