De ideale nautische teambuildingsdag voor bedrijven: een bootcamp met NAUPAR!

PERSBERICHT

foto: Naupar

Lelystad – De laatste jaren is de bootcamp uitgegroeid tot een populaire vrijetijdsbesteding. NAUPAR haakt hierop in en combineert deze groepstraining in haar arrangement ‘Bootcamp en zeilen’ met een vaartocht op het IJsselmeer en Markermeer. “Het is een perfecte combinatie tussen actie en ontspanning”, licht Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR, toe. “Bedrijven krijgen zo in één klap de ideale teambuildingsdag voorgeschoteld.”
De populariteit van bootcamps
Bootcamps worden steeds vaker georganiseerd. Deze intensieve groepstraining vindt vrijwel altijd in de buitenlucht plaats en heeft als doel om conditie en kracht te verbeteren. Om dit doel te behalen, wordt er tijdens de bootcamp veel gebruik gemaakt van obstakels die in de omgeving te vinden zijn; denk aan stoepranden, bankjes en lage hekken.
Actie en ontspanning
Het arrangement ‘Bootcamp en zeilen’ is een perfecte invulling voor een zakelijke teambuildingsdag en maakt het voor bedrijven mogelijk om actie en ontspanning met elkaar te combineren. “Na circa 1,5 uur zweten stapt men aan boord van een authentiek zeilschip om te genieten van een ontspannen tocht inclusief fruitsalade, sandwiches en andere snacks en drankjes”, vertelt Pouwel Slurink. “Wat betreft dat ‘zweten’ kan men onder andere denken aan leuke spelvormen, verschillende cardio- en krachtoefeningen en een gezamenlijke warming-up en cooling-down”, voegt Zoë Brown, één van de ervaren bootcamp-trainers, toe.