Informatie voor de watersporter

Deelname powerboat race 'Rib Rally Ibiza' in mei 2013 nog steeds mogelijk

PERSBERICHT
ribrally_ibizaTiel – In het weekend van 23 en 24 maart hebben diverse teams de prachtige mediterraanse zee vlak boven Barcelona, in San Feliu de Guixols, gebruikt als hun oefenterrein. Ervaren deelnemers hebben hun skills opgepoetst, onervaren deelnemers hebben hun talenten ontdekt.
De wonderschone Spaanse kust zal ook het uitzicht vormen voor de Rib Rally Ibiza, het meest spectaculaire Powerboat Event van Europa. Deze rally vindt plaats van 13 tm 19 mei 2013. Dit evenement, zal net als voorgaande jaren, uitgezonden worden op RTL 7. Deelname aan de Rib Rally Ibiza is nog steeds mogelijk. Race mee met je eigen RIB of met een van de identieke 785-RIBs. Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om met 2 personen een team te vormen, daarnaast is er geen maximum aantal deelnemers.
Wil jij liever eerst je eigen talenten ontdekken? Doe dan mee met de Rib Rally Selectiedagen. Een dagvullende competitie zal uitwijzen wat jou vaartalent en sportieve capaciteit is. Wellicht win jij met jouw team de deelname aan de Rib Rally Ibiza 2014 en race jij mee!
Meer informatie op www.ribrally.nl en www.ribrally.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht