Informatie voor de watersporter

IVA Driebergen tijdens hemelvaartsweekend aanwezig op de Dutch Youth Regatta in Workum

PERSBERICHT
Workum – Maak kennis met de Nautische richting van IVA Driebergen op de Dutch Youth Regatta (DYR) in Workum. Tijdens het hemelvaartsweekend is de IVA Business School op het evenement aanwezig om te vertellen over dé Nautische managementopleiding van Nederland.
Op de (DYR) wordt het Open Nederlandse Jeugd Kampioenschap in de Optimist (Benjamin), Splash, 29er Laser 4.7 en Radiaal, 420, Techno 293 en Cadet gevaren. “Dit jaar wordt er ruim 795 boten verwacht en meer dan 900 zeilers” aldus Robert van Notten van de DYR. “We zijn blij IVA Driebergen te verwelkomen op het evenement en zijn er van overtuigd dat de IVA iets goeds te bieden heeft voor de deelnemers”.
Bij de Nautica richting van IVA Driebergen combineren studenten passie voor watersport met een opleiding aan een business school. “De nautische IVA studenten worden opgeleid voor commerciële- en management banen in de wereld van de watersport maar ook voor vele andere richtingen” zegt Caspar Lecluse van IVA Driebergen. “De sterke combinatie van het vakkenpakket en de uitstekende aansluiting naar een baan maken de opleiding uniek voor Nederland en België”.
Op het evenement zijn IVA voorlichters, docenten en studenten aanwezig om vragen te beantwoorden. Op de wal draait de net uitgebrachte introductiefilm van de Nautische opleiding en op het water vaart de IVA Driebergen “Cab”. Foto’s die gemaakt worden op de Dutch Youth Regatta zijn terug te vinden op: www.facebook.com/ivadriebergen, www.iva-driebergen.nl & www.twitter.com/ivadriebergen.
Meer informatie www.iva-nautica.nl  en www.dutchyouthregatta.org

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht