windverwachting

Leverancier van watersportaccessoires bootschappen.nl viert 15-jarig bestaan met scherpe aanbiedingen

PERSBERICHT
Alkmaar – In de afgelopen 15 jaar heeft het bedrijf Bootschappen.nl zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende websites op watersportgebied in Nederland. Vele duizenden klanten bestellen jaarlijks hun watersportproducten via onze website, sommige klanten al vanaf het prille begin.
Uiteraard is dat voor ons iets om trots op te zijn, maar zeker geen reden om op onze digitale lauweren te gaan rusten. Dagelijks voegen wij nieuwe artikelen toe en mocht er een andere website een lagere prijs hanteren dan passen wij onze prijzen aan.
Om ons 10 jarig bestaan te vieren hebben wij een groot aantal aanbiedingen. Bijv. gratis antifoulingsets bij een aantal van onze zeer laag geprijse antifoulings, geen verzendkosten bij bestellingen boven de 25 euro enzovoort
Dit alles uiteraard met de bekende Bootschappen.nl snelheid en service. Wist u dat Bootschappen.nl op de website webwinkelkeur.nl een ongekend hoge score van 9.2 van 10 scoort op het vlak van service (321 klanten gaven hun mening hierover)
Nieuwsgierig geworden naar deze prachtige webwinkel? Bezoekt u ons eens en ervaar zelf hoe makkelijk het bestellen van watersportartikelen kan zijn.
Meer informatie www.bootschappen.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X