Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Marine Tuft tapijt overgenomen door Viva Vinyl

PERSBERICHT

Lijnden – Viva Vinyl in Lijnden heeft Marine Tuft overgenomen. Marine Tuft is een comfortabele en duurzame indoor & outdoor vloerbedekking. De vloerbedekking is uitgevoerd in een maritieme look en daardoor uitermate geschikt voor toepassing in de watersport. Marine Tuft tapijt is licht van gewicht, bestand tegen schoonmaakmiddelen, geluidsabsorberend en warmtebestendig.

Marine Tuft kan zowel los gelegd als verlijmd worden en is leverbaar in rolbreedtes van 2 en 4 meter. De waterbestendigde vezels en waterdoorlatende Aquabac onderkant zorgen voor een brede en duurzame toepasbaarheid; boten, zwembaden, caravans, auto’s en kantoren.

Meer informatie www.marinetuft.nl en www.vivavinyl.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *