Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Vereniging Elektrisch Varen Nederland (EV-NL) presenteert zich als nieuwe branchevereniging op HISWA te Water

PERSBERICHT

Reeuwijk – EV-NL, de nieuwe branchevereniging voor elektrisch varen in Nederland, presenteert zich op de komende HISWA te water in Amsterdam (4 t/m 9 sept.) voor het eerst aan het grote publiek.

Deze vereniging werd onlangs opgericht door niet minder dan 21 in elektrisch varen gespecialiseerde bedrijven. Deze bedrijven laten het publiek onder EV-NL vlag kennismaken met elektrisch en hybride varen en geven voorlichting over de mogelijkheden en voordelen daarvan. EV-NL verwelkomt de geïnteresseerde watersporter in Amsterdam zowel op de wal als op het water:

• In het EV-NL Paviljoen (stand K160) zijn alle 21 bedrijven vertegenwoordigd. Daar kunt u terecht voor al uw vragen over elektrisch varen.
• In het water presenteert een viertal bedrijven hun elektrische boten (stand i4).
• Daartegenover liggen aan de proefvaartsteiger vier typen elektrische boten klaar om geheel gratis en vrijblijvend een vaartochtje te maken op het IJ. Zodat u de stilte én de kracht van elektrisch varen aan den lijve te ondervinden, zeg maar te E-rvaren!

EV-NL is vanuit het bedrijfsleven opgericht ter bevordering van het elektrisch en hybride varen. De vereniging organiseert o.a. gezamenlijke activiteiten in binnen- en buitenland. Naast de HISWA te Water in november wordt ook deelgenomen aan Boot & Fun in Berlijn en aan de internationale vakbeurs METS in Amsterdam.

Maar EV-NL wil niet alleen laten zien wat er allemaal al mogelijk is met elektrisch varen. De vereniging zet zich ook in voor innovatie op dit vakgebied. Zo worden er diverse gezamenlijke projecten uitgevoerd om de nieuwste technologieën toe te passen.

EV-NL werkt op verschillende terreinen nauw samen met andere organisaties, zoals met het Friese SEFF (Stifting Elektrysk Farre Fryslân) en met de HISWA Vereniging.

Meer informatie www.ev-nl.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *