Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Blokland Non Ferro viert 50ste verjaardag

PERSBERICHT

Sliedrecht –  Blokland Non Ferro BV levert al 50 jaar haar veelal eigen gemaakte producten voor de pleziervaart, bedrijfsvaart en industrie. In oktober 1962 kocht de heer J. Blokland een kleine non-ferro gieterij die in de afgelopen 50 jaar is uitgegroeid tot een wereldwijd opererende onderneming met ca. 35 medewerkers. Zijn dochter Mevr. Corine Veenstra-Blokland, is nu Managing Director.

Blokland Non Ferro ontwerpt, produceert en levert box-koelers en warmtewisselaars, evenals voortstuwings- en roersystemen. 50 jaar ervaring staat garant voor een betrouwbaar advies en uitstekende kwaliteit.

Producten worden specifiek voor de toepassing gemaakt en kunnen geleverd worden met een certificaat van alle bekende classificatiebureaus. Productie vindt plaats in de moderne en goed onderhouden fabriek in Sliedrecht.

Meer informatie www.bloklandnonferro.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *