Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Zeilnet: ‘De ideale zeilvakantie voor gezin met kinderen is flottielje zeilen in Italië rond Elba’

foto:  Zeilnet
foto: Zeilnet

Amsterdam – Flottielje zeilen in Italië is ideaal voor gezinnen. Flottielje zeilen rond Elba biedt de mogelijkheid tot korte dag afstanden en variëren van 10 tot 25 mijl. Onderweg is er vaak voldoende tijd om te ankeren en te genieten van lekker zwemmen en snorkelen in helder blauw water. Er wordt afgewisseld tussen baaien en haventjes.

Flottielje zeilen in Italië is genieten van natuur, cultuur, goede wind en de beroemde Italiaanse keuken. Voor mensen die van eten houden is Italië een droombestemming. Beleef de wereld van de “cucina italiana”! Pasta, pizza en gelato. Hier drink je ‘s morgens de echte cappuccino en zeil je overdag naar baaien met kristal helder water en historische steden vol cultuur.

Tijdens de schoolvakanties bestaan de meeste flottieljes uit gezinnen met kinderen. Zo is er een leuke mix van verschillende leeftijden met vele vriendjes en vriendinnetjes. En kinderen zouden geen kinderen zijn als ze niet binnen enkele minuten nieuwe “beste” vrienden hebben.

Meer informatie www.zeilnet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *