Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Watersportvakbeurs METSTRADE 2015 breekt record met 21.953 bezoekers

metstrade_2015Amsterdam – De internationale METSTRADE vakbeurs afgelopen week in de RAI heeft het recordaantal van 21.953 bezoekers getrokken. De beurs met 1385 standhouders duurde van dinsdag tot en met donderdag. Er was een stijging te zien van het aantal jachtbouwers en jachtarchitecten die de tentoonstelling bezochten en er kwam meer bezoek uit Australië, Griekenland, Italië, Turkije, Engeland en Amerika. Daarbij bezochten meer bezoekers de beurs meer dan één dag. In 2016 zal de METSTRADE plaatsvinden van 15 tot en met 17 november.

Meer informatie www.metstrade.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *