Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Zeezeiler Aldert Hesseling houdt in Groningen een lezing over zijn zeilreis rond de wereld

GRONINGEN – Aldert Hesseling uit Groningen geeft zondag 17 januari een lezing in bezoekerscentrum Buitenplaats Reitdiep van Het Groninger Landschap in Noorderhoogebrug. Onderwerp is Hesselings zeilreis rond de wereld.

De Groninger zeezeiler zal vooral aandacht schenken aan Japan, de meer onbekende eilanden van Indonesië, Patagonië, de Chileense fjorden, en de Antarctische en Arctische gebieden. (Gezinsbode, www.necton.nl, ‘In het kielzog van Ome Jo’- Gezinsbode)

Deel dit artikel...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *