Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

VMG Yachtbuilders en For Sail Yachting joint venture Hi-Tide Yachting exclusief distributeur Nederland Fareast Yachts

PERSBERICHT

Enkhuizen, Ouddorp – Hi-Tide Yachting is per 1 januari 2016 de exclusieve distributeur van Fareast Yachts voor Nederland. Hi-Tide Yachting is een joint venture tussen VMG Yachtbuilders uit Enkhuizen en For Sail Yachting uit Marina Port Zélande te Ouddorp en samen bedienen ze noord en zuid Nederland.

Fareast Yachts biedt een scala aan zeiljachten. High Performance cruisers, racers (de R-series) en catamarans. Daarnaast maken ze RIB’s en wedstrijdboeien. Fareast Yachts heeft al decennia ervaring met het bouwen van zeer competitieve Optimisten. Ze leveren al sinds jaar en dag aan Olympische en World Championship teams.

Sinds enige jaren werkt Fareast Yachts intensief en exclusief samen met het Nederlands/Zuid-Afrikaanse ontwerpburo Simonis-Voogd Design. Hun langdurige ervaring met het ontwerpen van supersnelle jachten en de geavanceerde en efficiënte bouwtechnieken van Fareast Yachts ontaarde in een heel bijzondere samenwerking waar een complete lijn van kwalitatief hoogwaardige, betaalbare, breed inzetbare en makkelijk transporteerbare kieljachten uit voortgekomen is.

Inmiddels is de FAREAST 28R in de Verenigde Staten ‘Sailing Yacht of the Year’ geworden. Niet alleen in z’n klasse, maar overall. De Fareast 28R is tevens genomineerd voor ‘European Yacht of the Year’ 2016. De winnaar wordt aanstaande zaterdag tijdens Boot Düsseldorf bekend gemaakt. Verder heeft ISAF de FAREAST 28R inmiddels erkend als eenheidsklasse.

Tijdens Boot Düsseldorf (23 – 31 januari 2016) bent u van harte welkom op de stand van Fareast in Hal 15. Op stand D28 zijn zowel de FAREAST 23R als de FAREAST 28R te zien.

Meer informatie www.hitide.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *