Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Marine Fire Solutions BV introduceert alles-in-één blusmiddel FireEX Marine voor vier verschillende brandklassen

PERSBERICHT

Goes – Al decennia lang vertrouwde de industrie op water, poeder en gevaarlijke AFFF-schuimen. Met slechts twee producten – FireEX Marine en IFoam Marine – brengen we een revolutie teweeg in brandbestrijding op zee.
FireEX Marine blusgel hebben we ontwikkeld voor vier brandklassen en is de alles-in-één-oplossing voor beginnende brand op zee. Het bestrijkt de brandklasse A, B, C & F. zonder flashback, zelfs kunststoffen, rubber, diesel- en vetbranden kunnen worden gedoofd. Dit maakt deze eenvoudig te gebruiken spuitfles tot een uniek wapen voor eerstenhulpverleners.

IFoam Marine een hoogwaardige klasse A + B-blusschuim, geoptimaliseerd voor de toepassing op zee en mengbaar met zeewater. Onze hoogwaardige schuimstof IFoam Marine die klasse A en B afdekt , presteert beter dan bekende AFFF-schuimen door snelheid, bereik en efficiëntie. IFoam Marine is ondanks zijn indrukwekkende blusprestaties absoluut vrij van filmvormende middelen die fluor, fosfaat of diethyleen glycol butyl ether (NO AFFF-schuim) bevatten. Het schuim van IFoam Marine is gemakkelijk biologisch afbreekbaar volgens OECD. Om deze reden heeft IFoam Marine geen etiketteringsvereiste en wordt het niet beschouwd als ‘gevaarlijke goederen’ voor transport en behandeling.
Alle milieutests zijn uitgevoerd door geaccrediteerde laboratoria in Duitsland.

Meer informatie www.marinefiresolutions.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *