Dit 93 meter lange superjacht van een krappe één miljoen euro per strekkende meter inclusief IMAX-bioscoop vaart nu in Nederland

Alphen aan den Rijn – Liefhebbers van reusachtige jachten zitten gebakken. De 93 meter lange Lady S is onderweg van Alphen aan den Rijn naar Rotterdam. In Alphen aan den Rijn liep het konvooi al meteen wat onderhoud op.

Het schip is van De Amerikaanse miljardair Dan Snyder, die onder meer de eigenaar is van de Washington Redskins, een team uit de National Football League (NFL) . De Amerikaan vroeg het Nederlandse bedrijf bedrijf Feadship om een jacht te bouwen met een IMAX-bioscoop. Een wereldwijde primeur. Het totale kostenplaatje: 87 miljoen euro, oftewel bijna één miljoen euro per strekkende meter. Het jacht is in oktober vorig jaar te water gelaten. (AD, Leidsch Dagblad, The Guardian)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *