Nieuwe DutchSail baas Eelco Blok samen met Simeon Tienpont op ‘zakenreis’ naar basis America’s Cup in Auckland

Auckland (Nieuw-Zeeland) – Samen met de kersverse managing director van DutchSail, Eelco Blok, reisde Simeon Tienpont af naar de Royal New Zealand Yacht Squadron, de organisatie van de 36e America’s Cup, om daar te praten over de aankomende strijd om de Auld Mug, de felbegeerde zeiltrofee. “Het is een eer om hier te zijn”, aldus Tienpont.

Dik twee weken naa de aankondiging en de opening van de team basis in Scheveningen werd Eelco Blok benoemd tot nieuwe managing director van de campagne. Blok, voormalig CEO van KPN, zal vanaf maart aan de bak gaan en ziet de late inschrijving als een uitdaging: “Het is een unieke uitdaging om mijn ervaring samen met mijn toewijding voor topsport, vooral de wedstrijdzeilsport, met elkaar te kunnen combineren. (www.nzherald.co.nz, Zeilen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *