Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Van Baars Expert Pleziervaartuigen en specialist in het taxeren van elk plezierjacht toegetreden tot HISWA-vereniging

PERSBERICHT

Schoorl – Per 5 februari 2019 is Van Baars Expert Pleziervaartuigen erkend HISWA –lid. Toetreding tot de HISWA Qualified Yacht Surveyors is een stap van belang voor Boj van Baars, oprichter van Van Baars Expert Pleziervaartuigen: “Hierdoor kunnen we onze dienstverlening nog verder professionaliseren. Met name de interactie tussen de HISWA-collega’s en ook de deskundigheid van de HISWA zelf zal hier zeker aan bijdragen.”

Van stuurman-machinist op zee tot onafhankelijk expert pleziervaartuigen Boj van Baars: “Toetreding tot de HISWA is voor ons een belangrijke stap.”
Van Baars Expert Pleziervaartuigen specialiseert zich sinds 2005 in o.a. (aankoop)inspecties en contra-expertises. Voordat hij zijn zaak opbouwde heeft van Baars beroepsmatig in en om Nederland gezeild met een 25 meter zeilschip, waarna hij een carrièreswitch naar de jachtbouw maakte en werkte aan zeiljachten van 15 tot 35 meter.

Na zijn werkzaamheden in de jachtbouw is hij gestart met Van Baars Expert Pleziervaartuigen. Sindsdien is het bedrijf dagelijks bezig met alle mogelijke technische inspecties van pleziervaartuigen, ultrasone vlakmetingen en osmose-onderzoeken. Door de jarenlange ervaring onder andere als stuurman en machinist op zee, absolute onafhankelijkheid en permanente educatie streeft de onderneming naar onvoorwaardelijke waarborging van kwaliteit en objectiviteit.

Meer informatie www.expertpleziervaart.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *