Havenbesturen Hoorn weigeren voorlopig toeristenbelasting te innen, boos over gebrek aan communicatie

Hoorn – De drie besturen van de havens in Hoorn zijn niet van plan om toeristenbelasting te gaan heffen, voor ze hierover een gesprek hebben gehad met het college van burgemeester en wethouders. Ze zijn ontstemd dat ze niet rechtstreeks en tijdig op de hoogte zijn gesteld dat Hoorn toeristenbelasting heeft ingevoerd die ook voor watertoeristen geldt.

Stichting Jachthaven Hoorn, Watersportvereniging Hoorn en Watersportvereniging Karperskuyl hebben het college dit per brief laten weten. Ze stellen dat ze de afgelopen maanden via publicaties in deze krant hebben kennisgenomen van de invoering – per 1 juni – van toeristenbelasting. (NHD)

2 gedachten over “Havenbesturen Hoorn weigeren voorlopig toeristenbelasting te innen, boos over gebrek aan communicatie”

  1. We gaan onze boot verkopen. Toeristenbelasting en het afserveren van schepen met een dieselmotor zorgen ervoor dat we voortaan driemaal per jaar het vliegtuig nemen.

  2. Nederland belasting paradijs!!
    Te gek voor woorden dat je als Nederlander toeristenbelasting moet betalen in je eigen land. Terwijl……..nee laat maar, ik mag niet discrimineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *