Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Neptune levert 24 uursservice bij vervanging van bootmatrassen in Noord-Hollandse havens

PERSBERICHT

Zwaagdijk-Oost – Wie al langere tijd zijn matrassen op de boot had willen vervangen, maar nog steeds niet is toegekomen aan het organiseren hiervan, kan nu tijdens zijn vakantie gebruik maken van de unieke 24 uursservice van Neptune in Noord-Holland.

Het bekendste bedrijf in slaapcomfort met vestigingen in Nederland en Spanje biedt vakantiegangers een mooie kans zich extra te verwennen. Wie aanmeert in de havens van Hoorn, Enkhuizen, Andijk of Medemblik kan een afspraak maken met Neptune en binnen 24-uur na het opmeten lekker comfortabel gaan slapen op de nieuwe Neptune-matrassen.

Op deze manier kan de vakantie u moeiteloos bevrijden van te harde, te zachte, te dunne niet-fris ruikende, vochtige of misschien wel onder de schimmel zittende matrassen. Het soort matras kunt u ook kiezen na een bezoekje aan de belevingsruimte van Neptune, heel dichtbij de genoemde havens. Wie kiest voor de ‘Excellent’-lijn krijgt dan ook nog een gratis donzen ‘Prestige’-dekbed ook!

En terwijl Neptune zo aan uw nieuwe slaapcomfort werkt, kunt u gezellig zo’n vroeger Zuiderzee-stadje bezoeken… Als dat geen ontspannende vakantie wordt!

Meer informatie www.neptune.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *