Monaco Classic Week brengt van 11 tot en met 15 september klassieke zeiljachten en motorjachten samen

Monaco – Het is weer bijna tijd voor een van de meest belangrijke en populairste jachtevents van het jaar! Van 11 tot en met 15 september 2019 zal de Monaco Classic Week – La Belle Classe plaatsvinden. Deze jachtshow wordt al voor de 14de keer georganiseerd door Yacht Club en trekt elk jaar naast luxueuze en indrukwekkende, klassieke jachten ook een groot publiek van liefhebbers en kopers aan.

Deze biënnale was het allereerste event in de wereld dat zowel zeil- als motorboten uit het verleden tentoonstelde. Daarmee toont Yacht Club telkens hun passie en engagement voor maritiem erfgoed. In de show worden klassieke jachten, motorjachten en vintage motorboten samengebracht in één haven. (Imagicasa, www.monacoclassicweek.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *