Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Bijeenkomsten voor ex-vertrekkers en aanstaande vertrekkers

Haarlem – Ben je van plan om langere tijd te vertrekken met je boot, of ben je net terug? Er zijn verschillende bijeenkomsten die dan interessant kunnen zijn. In het najaar komen vertrekkers samen om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Er is op 19 oktober in Enkhuizen een bijeenkomst voor al teruggekeerde vertrekkers, en zowel de vereniging voor toerzeilers als het blad Zeilen houden hun eigen ontmoetingsdagen voor wie juist de komende jaren een lange reis wil maken met de eigen boot. De eerste op 9 november in Eemnes en ‘Zeilen’ op 28 maart 2020 in Enkhuizen. (Zeilen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *