Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Maritiem werk van kunstenaar Marco Käller te zien tijdens de Kunst10daagse 2019 in Bergen aan Zee

Persbericht

Makkum, Bergen aan Zee – Maritiem kunstenaar Marco Käller neemt van 18 tot en met 27 oktober deel aan de Kunst10daagse in Bergen aan Zee. Ruim 200 kunstenaars presenteren zich daar met meest uiteenlopend werk. Tussen het zand en de duinroos van de duintuin in Bergen aan Zee komen de beelden van Marco prachtig uit. Alles geïnspireerd door vaartochten, waarnemingen, verhalen en vondsten langs de kust.

Ook zijn er bij Kunsthuis Karel de Grotelaan kleinere beelden en reliëfs te bekijken. Daar exposeert Marco samen met Ineke Hofste (schilderijen), Jeanet Kuiper (sieraden), en Greet van Witsenburg (schilderijen)

Maar er is meer te beleven:
De gevel van huis Julianalaan 23 in Bergen aan Zee is spierwit en de ramen zijn als de lijsten op een museumwand. Luisterend naar deze plek kwam het idee bijna vanzelf. Marco maakte vervolgens een selectie uit de geschilderde motieven, die de basis vormen voor zijn beelden, liet ze super groot printen op doeken en hing ze voor de ramen. En zo ontstond een bijzondere achtergrond bij de beelden in de duintuin. Overdag helder zichtbaar door de zon en betoverend belicht in de duisternis.

In het appartement direct bij de buitenexpositie in Bergen aan Zee zijn diverse schilderijen van Marco en de tassen van Käthi geëxposeerd en staat de koffie voor u klaar. De expositie is iedere dag geopend van 11:00-17:00uur.

Meer informatie www.dekunsttiendaagse.nl en www.kaller.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *