Genomineerde watersportproducten DAME Design Award 2019 bekend gemaakt

Amsterdam – In de RAI in Amsterdam wordt dit jaar van 19 tot 21 november de Metstrade gehouden, wereldwijd één van de grootste vakbeurzen voor toeleveringsbedrijven aan de jachtbouw en voor fabrikanten van watersportaccessoires. Gelijk daarmee kiest de internationale jury van de DAME Design Award de meest innoverende producten in zeven verschillende categorieën. Deze ‘winnaars’ dingen ook nog eens mee in een overall categorie.

Er waren dit jaar 118 inzendingen uit 27 landen, hiervan zijn er nu 59 genomineerd. De winnaar wordt op de eerste ochtend van de beurs bekendgemaakt. Voor wie op de hoogte wil blijven van de nieuwste technische ontwikkelingen binnen de markt van bootonderdelen en bootaccessoires is deze lijst van genomideerde producten een mooie kennisbron. (www.metstrade.com, genomineerde producten DAME Design Award)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *