Damen’s eerste bijzondere expeditiejacht ‘SeaXplorer’ van eigen ontwerp in Vlissingen naar buiten gereden en te water

Vlissingen – De eerste ‘SeaXplorer’ heeft de bouwhal van Amels in Vlissingen vorige week verlaten. Dit is het eerste expeditiejacht van de SeaXplorer-reeks. De SeaXplorer van 62 meter is op maat ontworpen en gebouwd door jachtbouwer Amels en Damen.

(foto Damen)

Begin 2020 wordt de SeaXplorer overhandigd aan de eigenaar. Het op maat gemaakte ontwerp is van het eigen ontwerp team van Damen en de buitenlijnen zijn door Azure Yacht Design ontworpen. Het Polar Class-jacht heeft expeditiefaciliteiten om 30 dagen op zichzelf te kunnen functioneren en een milieuvriendelijke profiel. (www.maritiemnieuws.nl, Amels)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *