Nieuw Holland Superjacht Platform beleeft oprichtingsvergadering op 16 januari 2020 in het Maritiem Museum in Rotterdam

Rotterdam – Eind september maakten een groep prominente superjachtbedrijven en brancheorganisatie Netherlands Maritime Technology (NMT) bekend hun krachten te bundelen. Sinds 1 oktober hebben 46 bedrijven zich aangemeld voor een introductielidmaatschap van het tijdelijke Holland Superjacht Platform. Op basis van de behoeften van deze bedrijven werkt NMT aan een programma voor wereldwijde branding en exportbevordering van de Nederlandse superjachtbouw industrie. Op 16 januari aanstaande worden tijdens de oprichtingsvergadering in het Maritiem Museum in Rotterdam de officiĆ«le naam en het jaarprogramma 2020 gepresenteerd. (Maritiem Nieuws, www.maritimetechnology.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *