windverwachting

Ook Golden Earring en Di-rect op groots opgezet ‘Vovo Ocean Race-feest’ in juni

Den Haag – Behalve Anouk en Racoon treden in juni ook Golden Earring en Di-rect op tijdens de festiviteiten rondom de Volvo Ocean Race. Presentator Justin Verkijk kreeg hierover een anonieme tip en checkte het live in de uitzending bij het communicatiebureau dat de woordvoering doet. “Dat hadden we eigenlijk nog niet bekend willen maken”, was de reactie.

,,Den Haag is er klaar voor om de Volvo Ocean Race in juni een groot en onvergetelijk feest te bezorgen”, aldus de Haagse wethouder Economie Karsten Klein. Hij is een van de gangmakers achter de campagne die de zwaarste oceaanzeilrace ter wereld naar Den Haag brengt.

Klein denkt dat Den Haag miljoenen gaat verdienen door de pitstop van de Volvo Ocean Race in juni. “Dit soort evenementen geeft Den Haag een enorme economische boost. Dat zagen we vorig jaar ook met het WK Hockey. Toen hadden we becijferd zo’n acht tot negen miljoen euro winst te maken. Dat werd uiteindelijk ver boven de tien miljoen.” (Den Haag FM, ‘Ocean Race wordt een feest’- De Telegraaf, ‘Wethouders verwacht miljoenenopbrengst door Ocean Race’- Den Haag FM)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X