Informatie voor de watersporter

Professionele coatings van Craft Nautic voor bescherming en glans van gelcoat en lak nu bij BootPlus.nl

PERSBERICHT
craftnauticWEESP – BootPlus.nl heeft sinds 1 maart jl. het assortiment uitgebreid met de producten van Craft Nautic, bestaande uit een serie professionele scheepscoatings welke de zogenaamde ‘verkrijting’ en het dof worden van de gelcoatlaag herstelt en voorkomt. Daarnaast beschermt Craft Nautic tot wel 10 jaar, beduidend langer dan elke andere coating.
Craft Nautic is een coating die de oorspronkelijke kleur van verweerde oppervlakken terugbrengt. Het kan op alle niet zuigende ondergronden, zoals polyester, staal en aluminium worden toegepast. Na behandeling ontstaat er een gladde en kras vaste laag waaraan vuil, stof en algen minimaal hechten. De coating is bestand tegen Uv-straling, corrosieve zouten en andere verwerende stoffen of invloeden.
Ook na het uitharden blijft de twee-componenten coating flexibel. Door deze eigenschap worden krimpen of uitzetten van de materialen zonder scheuren of barsten opgevangen. Standaard is de coating blank (glans of mat), maar het kan ook in iedere gewenste kleur worden besteld. Met 1 liter kan een oppervlak van 30 m2 worden behandeld.
Meer informatie www.BootPlus.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht