123 stickers

Programma 2019 van 'De Zeezeilers' biedt droomreizen, zeiltrainingen en zeilcursussen tot 9 januari met korting

PERSBERICHT
Harlingen – De zeilcursussen en zeiltochten van de Zeezeilers in 2019 staan weer klaar. Boordevol mogelijkheden om vaardigheden aan te scherpen en nieuwe bestemmingen aan je zeilplan toe te voegen. Wie voor 9 januari boekt krijgt een ‘vroegboek-korting’ van 7%.

De Wauquiez Centurion 41’S bij windkracht 7 op de Wadden

► Voor de eerste keer droogvallen? Volg een cursus!
► Een nieuwe Jeanneau 319 met 70 cm voor huur en cursus
► Gerichte cursussen voor alle CWO niveaus
► RYA-CWO Qualifying Passages, milebuilders .
► RYA course & YachtMaster-Exams
► Nog twee plekken in het team voor het RORC Fastnet traject
► Uiteraard helpen we je graag een keuze te maken. Stuur een mail. Na 6 januari is het kantoor weer volledig bezet voor telefonisch overleg.
► 7% vroegboekkorting tot 9 jan. 2019. (behalve als er al korting is)
We lichten er twee uit:
Een droomreis of een expeditietocht met de Westwind. Onze eigen V44p vaart voor de derde keer het rondje Atlantic. Tochten vanuit Martinique, St Maarten en de British Virgin Islands. Je kan werken aan zeemijlen voor het CWO en RYA. In mei varen we ocean qualifying passages terug via de Azoren. In november 2019 starten we voor de 4e maal. Jouw mijlen tellen mee voor het CWO of RYA.
Droogvallen op de Waddenzee met ons nieuwe zeiljacht Jeanneau 319. ‘Gebaande paden’? Niets is minder waar. Buiten de betonning varen en droogvallen. Voor de eerste keer het Wad op. Zeilen in een gebied met sterke getijden, droogvallen en de Wadden ervaren. Een cursus met een scherp kajuitjacht die toch kan droogvallen. Met een diepgang van minimaal 70 cm wordt het Wad een stuk groter. Cursussen op het Wad van 4 dagen. Ook verhuur, dus informeer naar de mogelijkheden.
En daarnaast geven we met uitdagende bestemmingen als Isles of Scilly, Bretagne, The Channel Isles en The Solent natuurlijk nog steeds onze trainingen voor jachtschipper.
Meer informatie www.zeezeilers.nl